Werkwijze

Na het maken van een afspraak, stuur ik een vragenlijst en een voedingslijst op. Deze voedingslijst houdt u gedurende drie dagen bij, u schrijft precies op wat u eet en drinkt. Graag ontvang ik de vragenlijst en de voedingslijst ongeveer drie dagen voor het eerste consult retour.

Tijdens het eerste consult, het intakeconsult, zal de vragenlijst worden doorgenomen en stel ik aanvullende vragen die nodig zijn om een compleet beeld te krijgen van het voedingsvraagstuk. Op basis van alle informatie (vragenlijst, voedingslijst en eerste consult) wordt een persoonsgericht voedingsplan opgesteld.

Het voedingsplan bespreken we in het tweede consult. Indien nodig stellen we samen bij wat voor u haalbaar is en goed is vol te houden. We bespreken dan ook het aantal vervolgconsulten dat nodig zal zijn. Je krijgt dan alle informatie, adviezen en eventuele recepten op papier mee naar huis.

In de vervolgconsulten wordt er geƫvalueerd en indien nodig bijgesteld. Op basis daarvan kan er een volgende stap worden genomen. Vervolgconsulten kunnen belangrijk zijn om de veranderingen in uw voedingspatroon te behouden en om de kans op succes te verhogen.

In mijn voedingsadviezen ga ik zoveel mogelijk uit van natuurvoeding maar dat is niet noodzakelijk. Plezier in het eten staat voorop.