Referenties

"Ik heb mijn bezoeken aan jou heel prettig ervaren, je maakt er veel werk van om uit te zoeken welke voeding je het beste kunt nemen om je kwalen te verlichten. Maar vooral ook met recepten om het lekker klaar te maken zodat je niet het gevoel hebt dat je op een dieet bent; heel belangrijk! Hartelijke groeten Tineke Larche".

"Ik had een aantal jaren geleden hevige darmklachten, huiduitslag en vermoeidheid. Na een poosje bezig te zijn geweest met voedingssupplementen van een orthomoleculaire arts, wat de ergste klachten weghaalde, wilde ik het uit mijn voeding gaan halen.Zo kwam ik bij Kundig in Voeding terecht. Ingeborg is direct met vol enthousiasme alles aan het uitzoeken gegaan waarmee en hoe ik daarmee kon starten. Stapje voor stapje nam ze mij mee in de weg naar goede voeding en dat heeft hele goed uitwerking op mijn huid en darmen. Ze luistert goed naar jou klachten en geeft goede behapbare adviezen uitgewerkt op papier. Nu nog steeds volg ik deze weg en voel me uitstekend. Groeten van Marian Noorlander".

"Ik was op zoek naar een beter en gezonder eetpatroon. Bij "Kundig in Voeding" ben ik aan het juiste adres. Ingeborg weet precies welke voedingsmiddelen wel en niet goed voor mij zijn. Sinds ik haar adviezen opvolg, heb ik minder last van mijn darmen. Met vriendelijke groet, anoniem".